aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Wednesday, January 30, 2013

setia hujung nyawa

semenjak dah naik pangkat jadi manager ni aku memang banyak masa untuk diri aku. Kepala yang dahulunya dipenuhi rambut yang semakin memutih, kini kembali hitam pabila kurangnya stress dan pelbagai angan-angan. Majalah AL-ISLAM juga sudah hampir habis dibaca. Begitu juga majalah INFINITI dan kitab TERFAKTAB- nakal tapi halal. uuuuu

bila dah ada masa ni, semua drama pun aku layan. Ruby, ulangan Nur kasih, Debunga lalang, bla bla blaa dan tak ketinggalan drama setia hujung nyawa ni. Jadah sangat bila terpaksa berebut remote control dengan ayah pukul 7 tu sebab ayah nak tengok berita kat ntv7.. 

apa yang best sangat cerita ni? bagi aku cerita ni sama je macam cerita-cerita lain. Cuma lagi best la berbanding cerita Bayu cinta Luna. kehkeh

tetapi harus di ingat, cerita ni orang-orang dah matang je boleh tengok okay. Yang baru naik darjah nam tu takpayah gatal la nak tengok. Pi study untuk exam lagi bagus. fah!


Apapun, apa yang aku dapat dari drama ni,


we can't never forget our loved ones..its painful.we should only being proud and smile to change what is lack to better. plus. thankful for what we used to have.

8 comments:

nur emilya said...

Haha, samalah bila takde buat pape,
Semua cite layan, ruby, setia hujung nyawa.
Dah takde nk buat ape kan haha.
Cerita tu memang besst dan semestinya best drpd bayu cinta luna kihkih :)

Yana Empire said...

same la..same laa..ahaha

C.T.K said...

cter ni romentik,..sweet2 gitew...hehehe

syafiqakarim said...

motif dia apa weh?

Tem said...

cerite tu. geli. serius. huh

Yana Empire said...

C.T.K : ahaha...gaduh2 pastu baik2..pastu nangis pastu pastu pastu..hahahaha..kannn

Yana Empire said...

syafiqakarim : motif dia cuma mahu mencari maksud anatomi yg merupakan satu cabang biologi yang membincangkan struktur dan penyusunan organ-organ tubuh makhluk hidup . eh

Yana Empire said...

poyak: geli tapi kau suka kannn...ehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...