aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Wednesday, September 5, 2012

kembali menyemak

gua kembali menyemak disini lagi.


mesti ramai yang rindu gua...terutama iqa, poyak dan camy. wahahaha

Gua baru bayar bil broadben semalam. Lama juga gua tak online. Abis berhabuk laptop gua kat bawah katil tadi.. haha..kemain lagi.

haa..tadi juga gua pegi bayar pinjaman pelajaran gua kat pejabat pos. Rasa lega gila.. walaupun banyak lagi jumlah yang gua belum bayar.. err..tapi gua fikir, setidak-tidaknya gua bayar jugaklah sikit-sikit.

gua nak cerita pasal apa lagi haa? emm

..............

gua malas fikir lah..esok gua taip lagi. bai

2 comments:

Tem said...

lame kau hilang.
saje letteww nak suruh kite rindu die.
burrr :P

Yousof said...

Cerita pasal kemisterian kau dan Iqa dalam tren pun ok.. Paling kurang blog ter-update, tiada lagi habuk pada laptop.. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...