aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Monday, August 6, 2012

dua minggu nak raya, dah cari resepi ke belom

puasa dah dua minggu. Sekejap je kan masa berlalu. Mak gua pong semangat juga dah nak buat kuih..(ecece sebenarnya gua yang tak sabar). 

bila mak gua nampak gua online je mula lah dia bagi gua buku dia. Ahaa..mak gua suruh cari resepi kuih raya yang murah, mudah, ringkas, sedap dan lawa untuk ditulis dalam buku dia yang hanya dibuka masa nak raya. Apa lagi gua terus teringat kat kak sue..wakaka

walaupun banyak kali keluar macamni, 


tapi gua tetap tak putus asa. hehehe...gua terus terai dan terai lagi. Haritu gua dah terai buat apam polka dot. Resepi nye gua tengok kat kak sue juga. hehe.. kali ni mak gua kata kita terai kuih kopi pulak. Tapi gua kata gua nak kuih angry bird. Alaa mak...boley la boley laaaa

ni la biskut yg gua nak tuh..kau tengok mata diaaa...aum aummmmm..kau hado


4 comments:

Tem said...

ehh boleh post kat rumah aku! :D

sUke-sUki :D said...

comel ngat kuih angry bird nyer..xsmpai aty nk mkn =')

syafiqakarim said...

raya nanti bawa rumah aku,

idizz89 said...

wah.. comel kuih angry bird tue.. hehe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...