aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Saturday, June 23, 2012

kisah sadis mukabuku

baru-baru ni gua deactivate mukabuku gua. Paling jelak cuma kawan berek polis gua sahaja yang perasan ketiadaan gua. Juga dua tiga orang sahaja yang memerli gua kerana menutup akaun tersebut. Setiap perkara yang gua buat, gua ambik kira banyak faktor. masa kini dan masa depan. masa lalu? biarkan berlalu

bagi gua, mukabuku gua tu tak ubah macam pisau yang selalu hiris hati gua. mungkin juga sebab gua cepat sentap. mungkin juga sebab gua tak remove dan block bekas kekasih gua. mungkin juga sebab gua terkilan lihat gambar kawan sekelas gua (setiap hari upload gambar baru) yang terlalu berjaya dan sekarang sedang bekerja di luar negara sedangkan gua pun ada hantar resume kat company tu tapi gua tak terpilih waima sebagai calon untuk di interview.

akhir-akhir ini juga, ramai pula rakan-rakan gua yang bertunang dan ada sesetengahnya menjadi isteri/suami orang. Paling sadis bila ketua kelas gua dengan bangga mengumumkan bakal jadi bapa muda. err..gua sedikit cemburu mungkin.

tapi gua pasti, tak ramai yang perasan ketiadaan gua. Jika adapun, bukanlah sesuatu yang janggal dan pelik. Mereka pasti tidak menganggap atau berfikir sehingga ke tahap "tah-tah yana dah mati''
woi. mintak simpang

ada juga kawan gua. perempuan, beliau jaga site untuk pkns kot. dia pun takda mukabuku. sempoi dan hidup juga dia tu. Gua ni dulu memang addict gila. sebelum pegi kerja, gua mukabuku, masa kerja mukabuku juga, balik kerja pun gua mukabuku juga. tapi bukan gua naik status pun. gua suka baca-baca. stalker orang sana sini kan..em em.. tapi lama-lama, gua bosan. gua dapat rasakan itu bukan something yang patut gua buat sebab sangat membazir masa gua. banyak benda gua tak buat sebab gua asik baca mukabuku. kesal juga lah

sebab akhir. gua terasa dengan 'orang' tu. harap beliau terasa yang gua terasa dengan beliau.

malam semalam gua terima mesej dari kawan berek polis gua.




7 comments:

Asyiqin Haulisah said...

twitter jom!!

syafiqakarim said...

kawan hg baikkkkk sgt yana.
hg kena hargai okay.
xnak kenai kt aku ka?kahkah


err
err.
aku dah deactive fb.oyeahhhh.

Yana Empire said...

iqin : err..jom jom..kang aku adddict twit twit plak camno?hahah



iqa : nak kenai ka? mai la kita jumpa?teringin nak tgk muka lu woi..kalau gojes, gua belanja mee udang.
lu deactiv juga? ohh..err..apasal

syafiqakarim said...

nanti lah..kita kan nak bercuti ke
cherating.tp camy...em em em....


hihi.saje.fb tu bohsannnnnnn.

Yana Empire said...

camyyyyyyyyy....jom seru nama dia. kau ada kemenyan tak

Nur Emilya said...

like that qoutes :)

Ruzzezanie said...

gua tau lu dah activate balik fb lu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...