aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Monday, June 11, 2012

itu lah retis pojaan yana

gua datang tak berapa nak awal pagi sangat la tadi. lepas thumbprint, gua keluar beli roti canai kat kedai belakang opis gua, rutin harian gua semenjak kerja di suatu tempat di malaysia. ewaahh..hihi..abang penebar roti canai tu pun dah kenal banget dengan gua. Tetiba gua rasa malu. macamana jika beliau ada hati pada gua?? ohhhh tidakk. dush dushh

ok. gua bukan nak cerita pasal roti canai. bukan juga roti boom apetah lagi roti benggali. 

lepas gua tapau roti canai tu (ye, gua terpaksa masukkan scene roti canai ni sikit untuk sedapkan cerita) , gua pun balik la ke opis gua. maksud gua bukan la opis gua, tapi meja gua kat opis tu lah kan. then gua pun makan. cepat crazy gua makan. sambil-sambil dengar suria fm. 


aku inginkan dirimuuuuuuu..... datang dan temui akuuuuuuuuu...
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimuuuuu....
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintaaaaaaaaaa....

masa gua tekan suara dadali gua tu dengan penuh perasaan, gua tak tahu lah kenapa malang sangat nasib gua.. ntah apa tok nujum hujan takda ribut takda tiba-tiba technical director tu datang jenguk gua.

gua terkedu.

dia pandang muka gua. satu ayat je dia kata

"Go and start your work"


cek mek molek..ek ahh ek ahh



#nota tempel : arghhhh..! 




3 comments:

syafiqakarim said...

lagu tu buat aku makin sedih pula
hm hm hm


tp sedih lagi bila kena sound kan
kahkahkah


hm..yana...hm

Asyiqin Haulisah said...

baru nak berkhayal. sekalii. kfine.

Pykaa Pdott said...

padan muka lu . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...