aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Tuesday, February 5, 2013

berapa ramai ?

actually aku ni bukan terer sangat pasal mem-blog-blog ni. Aku start blog pun saja suka-suka sebab baru guna broadband masa tahun 2009 dulu. Disebabkan jakun sikit, maka aku pun explore apa yang ada. Namun, disebabkan tak terer, maka selalunya blog ini akan menjadi sarang lelabah yang tidak berpenghuni.

Pada suatu hari, (berlatarbelakangkan musik melayu asli) seorang rakan aku memberi sedikit tunjuk ajar kepada aku berkaitan blog-blog ini. Beliau berkata, "kalau nak ramai follower, kau buat lah entry lucah.heh".
Disebabkan beliau adalah sifu aku pada masa itu, kauorang jangan fikir aku buat entry lucah plak. sory sikit eh.

aku suka jadi YB alam maya. Tahu tak apa itu YB alam maya?. Kalau YB politikus, beliau pasti akan melawat kawasan jagaannya masa nak dekat PRU. Kalau mak aku, setiap pagi, beliau pasti akan melawat dari rumah-ke-rumah rakan-rakan beliau sementara nak ke kedai membeli ikan. Maka, sama juga seperti aku, suka melawat secara kilat dari blog-ke-blog. heheh

sebenarnya yang atas ni cuma intro je. Yang sebenarnya aku cuma nak bagitahu yang aku baru letak counters. Alaa..yang berapa ramai datang blog kau tu. hakhak. Baru letak sebab baru jumpa yang kiut.kehkeh





jadah sangat itu pun nak bagitahu kan. Tapi aku cakap betul-betul tak tipu ni, gambar tu memang kiut. Sebab tu aku amik and letak jugak. okeh, sapa-sapa nak amik jugak, sila tekan sini. Kat tempat lain pun ada jugak, tapi kalau kauorang nak, kena la rajin melawat kawasan jajahan rakan-rakan blog lainnnn...wihihi

p/s : dapat pra tawaran kerja . Alhamdulillah ;)

2 comments:

FarhanahAdzlan said...

memang cute dan comel pon :)
tanpa buat entri lucah bagai tu pon sesebuah blog tu pasti boleh berjaya kan? :)
alhamdulillah rezeki Allah tu :)

C.T.K said...

lau buat entri lucah, kena maki bnyak..lagi banyak dosa..huhuhu
rajin2 pergi blog org je, nti rmai la tu yg dtg :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...