aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Sunday, November 11, 2012

bukan gayboy -

aku lemah bab ini. Perasaan itu lain. Perasaan yang bukan macam aku roll facebook dan nampak gambar pertunangan kawan sekelas aku masa form lima itu. Berbeza. Malu dan cemburu itu besar tahap perbezaannya. Kau kenal aku lama. ''Lama'' yang kalau kahwin pun dah tentu dapat tiga atau empat orang anak (tanpa buat family planning)

aku bukan mintak kau berlutut sambil pegang bunga. Bukan juga mahu kau pakai t-shirt tertulis "aku cinta padamu" dan berdiri lama-lama depan pintu pagar rumah aku. Aku cuma nak kepastian. 

sebab...

" sekeras-keras aku, seselamba mana pun aku, 
aku masih seorang perempuan. Yang tahu rasa malu bila tiba bab nak
luahkan isi hati "



p/s : jauh betul lari tajuk dengan apa yang ditulis. damn. aku takde idea 
nak pakai tajuk apa.




1 comment:

.FH. said...

tajuk suspen beb.wah dah bertunang ngeee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...