aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Sunday, July 1, 2012

mudah puas hati merugikan diri



''lu ni memang manusia yang mudah puas hati dengan apa yang lu ada. "


kata-kata kakak gua menusuk pedih ke kalbu gua pagi tadi masa gua baru bangun dari tidur. Hati gua yang dah takda tempat untuk terguris tetap statik seperti biasa. Tiada sentapan berlaku. Gua akui gua begitu. Mungkin juga sebab gua yakin dengan rezeki dari yang Esa. Walaupun kadang gua memang nak lebih lagi, tapi sebenarnya gua yang kurang rajin dan tak bersungguh untuk usaha. Sebab gua tahu gua dah ada kerja. tapi itulah Kekurangan gua. Bila semangat nak buat, then ada rintangan sikit je, gua dah give up.


Imbas kembali

malam tadi,

GUA NAK PERGI KARNIVAL KERJAYA TU ESOK. GUA NAK INTERVIEW! YEAHHH
Pagi ini,                

RESUME BELUM PRINT, BELUM HAFAL AYAT KENALKAN DIRI, TAKTAHU NAK
PILIH BAJU MANA UNTUK DIPAKAI, BERDEBAR-DEBAR , NGANTUK
                                                              

Lastly. takyah pergi.                            

5 comments:

syafiqakarim said...

aku usha td.menarik weh,
mmg rugi kau.

Maisarah Azmi said...

alahai, kenape tak prepare awal2..

Nur Emilya said...

lah ruginya.. Takpe mgkin takde rezeki :)

Yana Empire said...

iqa : pentipu

mai : ada mood nak pergi cuma takda mood nak ber-bizi bizi mem-prepare-kan diri..kikiki

emilya : yup3..takpelah..ni pengajaran utk yana.hmm

Ruzzezanie said...

erkk! kalau gua sebelah lu, gua dah lama simbah lu dgn air. bg tersedar dari mabuk tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...