aku cerita, hangpa baca naaa...hehe.. satu lagi, Terima kasih daun keladi sebab rajin singgah sini...sayang hangpa sumaaa...hihhi

Sunday, April 8, 2012

uztazah ke ?


pernah tak tengok status macamni? kalau pernah, sentap tak? 






sapa sentap, mesti dia selalu buat. hakhak

aku rasa tak salah pun kalau kita nak copy and paste dari internet pastu letak kat wall kita. kita bukan nak jadi uztazah sangat pun. kita cuma nak berkongsi je. mungkin jugak mereka terasa. kalau terasa, rasa-rasanya tak payah la baca. remove je. bukan takat remove, nak block orang yang suka copy paste tu pun boleh. bukan apa, bukan semua yang kita copy tu tuju kat dia. mungkin jugak sebab nak ingatkan diri sendiri sambil sindir orang lain.



#tapi kalau dok copy paste je memanjang, aku pun hangin . gaga ^^

2 comments:

syafiqakarim said...

haha angin pasang ke angin
kentut?haha

Nora Karim said...

kan kita sebagai umat islam, wajib ingat mengingatkan... nasihat menasihati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...